icon of washing hands
Hygienické minimum
Cíl školení:

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Čist více

icon of washing hands
Základy HACCP
Cíl školení:

Seznámit zaměstnance potravinářského podniku o plánu HACCP, aktualizovat jeho znalosti.

Čist více

icon of washing hands
Alergeny v potravinách
Cíl školení:

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Čist více

icon of washing hands
Hygienické minimum
Cíl školení:

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Čist více

icon of washing hands
Základy HACCP
Cíl školení:

Seznámit zaměstnance potravinářského podniku o plánu HACCP, aktualizovat jeho znalosti.

Čist více

icon of washing hands
Alergeny v potravinách
Cíl školení:

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Čist více

školení:

Hygienické minimum

cíl školení

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Hygienické minimum udává soubor opatření, pravidel a povinností, které musí všichni účastníci potravinářského provozu a stravovacích služeb přicházející do kontaktu se surovinou, potravinou, pokrmem dodržovat.

Provozovatel potravinářského podniku má povinnost zajistit dohled nad osobami zacházejícími s potravinami a zajistit aby tyto osoby byly poučeny nebo vyškoleny v otázkách hygieny potravin.

Dále musí povozovatele potravinářského podniku nebo pověření pracovníci zajistit dostatečné a průběžné školení všech pracovníků, kteří manipulují s surovinami, potravinami nebo pokrmy. Tyto povinnosti jsou dány platnou legislativnou.

Pro koho je školení určeno?

Pro všechny kdo přichází do styku se surovinou nebo potravinou v potravinářském provozu nebo restauračním zařízení.

  • restaurace
  • pizzerie
  • bistra
  • bufety
  • bary
  • cukrárny
  • kavárny
  • závodní kuchyně
  • školní kuchyně a menzy
  • výrobny potravin
  • potravinářské prodejny
Obsah školení
  1. Pojmy
  2. Legislativa
  3. Zdravotní nebezpečí z potravin - chemická, fyzikální, mikrobiální
  4. Alimentární onemocnění - vznik, šíření, prevence
  5. Sanitace, dezinfekce, dezinsekce, deratizace
  6. Systém HACCP

Akce 500 Kč vč. DPH/osoba, školení probíhá on-line dle kapacity každý den. Místo osobního setkání lze domluvit.

Školení pro obchody, bistra, restaurace, jídelny v místě objednavatele 4.500 Kč vč. DPH + doprava max 6 osob. V případě potřeby možná domluva.

školení:

Základy HACCP

cíl školení

Seznámit je to HACCP, základní pojmy, 7 principů HACCP, Vytvoření jednoduchého plánu HACCP, nejčastější chyby.

Základy haccp Musí každy provozovatel potravinářekého podniku mít zaveden,

Pro koho je školení určeno?

Pro všechny kdo přichází do styku se surovinou nebo potravinou v potravinářském provozu nebo restauračním zařízení.

  • restaurace
  • pizzerie
  • bistra
  • bufety
  • bary
  • cukrárny
  • kavárny
  • závodní kuchyně
  • školní kuchyně a menzy
  • výrobny potravin
  • potravinářské prodejny
  • provozovatelé e-shopů s potravinami
Obsah školení
  1. Co je to HACCP
  2. Základní pojmy
  3. 7 principů HACCP
  4. Vytvoření jednoduchého plánu HACCP
  5. Nejčastější chyby

Akce 2.500 Kč vč. DPH/osoba, školení probíhá on-line dle kapacity každý den. Místo osobního setkání lze domluvit.

Školení pro obchody, bistra, restaurace, jídelny v místě objednavatele 4.500 Kč vč. DPH + doprava max 6 osob. V případě potřeby možná domluva.

školení:

Potravinové alergie a intolerance

cíl školení

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Pro koho je školení určeno?

Pro všechny, kdo přichází do styku se surovinou nebo potravinou v potravinářském provozu nebo restauračním zařízení, kuchyni.

  • restaurace
  • pizzerie
  • bistra
  • bufety
  • bary
  • cukrárny
  • kavárny
  • závodní kuchyně
  • školní kuchyně a menzy
  • výrobny potravin
  • potravinářské prodejny
Obsah školení
  1. Základní pojmy
  2. Alergie vs intolerance
  3. Bezlepková dieta
  4. Bezmléčná a bezlaktózová dieta
  5. Co nakoupit, kde nakoupit, ukázka vyrobků
  6. Rizikové potraviny, nejčastější problémy, mýty

Cena školení je 1.500 Kč vč. DPH/osoba. školení probíhá on-line, dle předchozí domluvy.

Školení v místě objednavatele 5.500 KČ vč. DPH. max počet osob 10.

Školení v místě objednavatele v případě objednání školení Hygienického minima 2.500 KČ vč. DPH.