icon of washing hands
Hygienické minimum
Cíl školení:

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Čist více

icon of washing hands
Základy HACCP
Cíl školení:

Seznámit zaměstnance potravinářského podniku o plánu HACCP, aktualizovat jeho znalosti.

Čist více

icon of washing hands
Alergeny v potravinách
Cíl školení:

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Čist více

icon of washing hands
Hygienické minimum
Cíl školení:

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Čist více

icon of washing hands
Základy HACCP
Cíl školení:

Seznámit zaměstnance potravinářského podniku o plánu HACCP, aktualizovat jeho znalosti.

Čist více

icon of washing hands
Alergeny v potravinách
Cíl školení:

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Čist více

školení:

Hygienické minimum

cíl školení

Seznámit, poučit, zopakovat požadavky hygienického minima a záklády systému HACCP v provozu.

Hygienické minimum udává soubor opatření, pravidel a povinností, které musí všichni účastníci potravinářského provozu a stravovacích služeb přicházející do kontaktu se surovinou, potravinou, pokrmem dodržovat.

Provozovatel potravinářského podniku má povinnost zajistit dohled nad osobami zacházejícími s potravinami a zajistit aby tyto osoby byly poučeny nebo vyškoleny v otázkách hygieny potravin.

Dále musí povozovatele potravinářského podniku nebo pověření pracovníci zajistit dostatečné a průběžné školení všech pracovníků, kteří manipulují s surovinami, potravinami nebo pokrmy. Tyto povinnosti jsou dány platnou legislativnou.

Pro koho je školení určeno?

Pro všechny kdo přichází do styku se surovinou nebo potravinou v potravinářském provozu nebo restauračním zařízení.

  • restaurace
  • pizzerie
  • bistra
  • bufety
  • bary
  • cukrárny
  • kavárny
  • závodní kuchyně
  • školní kuchyně a menzy
  • výrobny potravin
  • potravinářské prodejny
Obsah školení
  1. Pojmy
  2. Legislativa
  3. Zdravotní nebezpečí z potravin - chemická, fyzikální, mikrobiální
  4. Alimentární onemocnění - vznik, šíření, prevence
  5. Sanitace, dezinfekce, dezinsekce, deratizace
  6. Systém HACCP

Akce 600 Kč vč. DPH/osoba, školení probíhá on-line dle kapacity každý den.

Školení pro obchody, bistra, restaurace v místě objednavatele 3.500 Kč vč. DPH + doprava max 5 osob.

Školení pro jídelny probihají v místě objednatele nyní AKCE 5.500 Kč vč. DPH + doprava. Maximální počet osob je 10. V případě potřeby možná domluva.

školení:

Potravinové alergie a intolerance

cíl školení

Seznámit s alergeny o povinnostech a pravidlech při skladování, přípravě, vaření a manipulaci s potravinami a pokrmy.

Pro koho je školení určeno?

Pro všechny, kdo přichází do styku se surovinou nebo potravinou v potravinářském provozu nebo restauračním zařízení, kuchyni.

  • restaurace
  • pizzerie
  • bistra
  • bufety
  • bary
  • cukrárny
  • kavárny
  • závodní kuchyně
  • školní kuchyně a menzy
  • výrobny potravin
  • potravinářské prodejny
Obsah školení
  1. Základní pojmy
  2. Alergie vs intolerance
  3. Bezlepková dieta
  4. Bezmléčná a bezlaktózová dieta
  5. Co nakoupit, kde nakoupit, ukázka vyrobků
  6. Rizikové potraviny, nejčastější problémy, mýty

Cena školení je 1.500 Kč vč. DPH/osoba. školení probíhá on-line, dle předchozí domluvy.

Školení v místě objednavatele 5.500 KČ vč. DPH. max počet osob 10.

Školení v místě objednavatele v případě objednání školení Hygienického minima 2.500 KČ vč. DPH.