vegetable

O problematiku bezpečnosti potravin se zajímám řadu let.

Vystudovala jsem magisterský studijní program v oboru Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně a posléze získala doktorát z Toxikologie potravin.

O problematiku bezpečnosti potravin se zajímám řadu let.

Vystudovala jsem magisterský studijní program v oboru Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně a posléze získala doktorát z Toxikologie potravin.

vegetable
vegetable
open book icon

Během studia jsem obohatila své znalosti na zahraničních stážích (Rakousko, Švédsko), bylo to inspirativní období. Za velmi přínosné považuji účasti na vědeckých konferencích jak v České republice, tak v zahraničí.

certificate icon

Získala jsem certifikáty HACCP, manažér a interní auditor HACCP, BRC a IFS (standardy v bezpečnosti potravin) a absolvovala zajímavé kurzy, jako například Kurz základu vědecké práce na Akademii věd ČR nebo Good research practice.

contract icon

Jsem autorkou 6 vědeckých publikací, které byly vydány v prestižních časopisech s impakt faktorem (Food Chemistry, Neuroendocrinology Letters, Chemické Listy a další).

Možnost školení

Podívejte se, jaké druhy školení nabízím